СЪБИТИЯ        ВИДОВЕ СЪБИТИЯ

Независимо кога, в коя част на света, от какъв ранг, с каква цел и от какъв характер е Вашето събитие – частно парти, фирмен празник, кампания, публична, артистична, творческа или друга медийна изява, голямо корпоративно събитие с широк медиен отзвук … ние ще го направим специално, атрактивно, силно въздействащо и незабравимо.


SMILING SHARKS EVENT ще Ви предложи уникални, ефектни, планирани и проектирани единствено и само за вашето събитие решения, изненади и акценти.


Ние разполагаме с дългогодишен опит, богат технически ресурс, екипи, специалисти, мениджъри, сътрудници, консултанти и изпитани ноу хау инструменти за планиране, организация и мениджмънт на събития, многократно доказани в добрите световни практики.


Целта и задачата на нашият криейтив отдел е да развие оптимално, професионално и  последователно Вашите идеи, изпипвайки креативно всеки дори и най-малък детайл, за да удовлетвори всичките Ви желания за провеждането, целта, визията, въздействието и цялостното впечатление от събитието Ви.

КАК РАБОТИМ

След като сме получили Вашето запитване, попълнено в букинг формата в сайта, ние се свързваме с вас и се договаряме кога да направим съвместен оглед на мястото на събитието, където, очи в очи обсъждаме основната ви идея и попълваме заедно строго индивидуален FULL EVENT PLANNING CHECKLIST!!!


Ако пък нямате тази възможност, Вие ни изпращате детайлни фотоснимки на предвиденото място, заедно с изискваната от нас подробна информация, попълнена в PRELIMINARY SHORT CHECKLIST, получен от нас, с посочени параметри на мястото – площ, особености на терена (ако е на открито), капацитет, идеи за разположение на съоръженията, кетъринга, сцената, другото оборудване и т.н.

ЦЕНАТА

Разглеждайки подробно всички предлагани от нас услуги, артисти, забавления и съпорт, Вие с голямо удоволствие ще участвате във формирането на цялото събитие изцяло според изискванията си, и ще получите подробна информация за избраните от Вас артисти, услуги и т.н.


Това Ви спестява много време и намалява значително пакетната цена, защото преговаряте с една компания за абсолютно всичко – любимите Ви артисти и водещи (дори да не са включени още в нашия сайт, ние Веднага ще ги поканим), реклама, PR, кетъринг, видеозапис, фотографи, хостеси, предложение от нас за локация и място на провеждане, пълно техническо обезпечаване по райдър, VIP транспорт и специализирана охрана,  настаняване в хотел на специалните VIP гости, сценарий, програма и регламент и всичко друго необходимо.

ЕКСТРИ

Като екстра ние можем да поканим на събитието посочени от Вас специални VIP гости – публични личности и звезди, популярни от киното, музикалната сцена, спорта, модата, бизнеса и т.н., което ще му придаде светски и звезден облик, блясък и визия.


Гарантираме Ви, че тази част се изпълнява с голямо удоволствие от нашите партньори и клиенти, защото няма нещо, с което ние да не разполагаме за Вашето събитие, предлагайки Ви пълния спектър и набор от всички специализирани за целта услуги, специалисти и ресурси.

ДРЕСКОД

Само тематичните ни предложения, идеи и пакети, които могат цялостно или частично да бъдат използвани, разработени и адаптирани за Вашето събитие са над 120 различни вида!!!


Така всички присъстващи и специалните Ви гости ще са силно впечатлени, ще говорят за събитието Ви дълго след провеждането му и с голямо желание, любопитство и интерес ще дойдат отново на всяко ваше следващо събитие, парти или празник, което ще е коренно различно и още по-впечатляващо от предното ако го организираме ние!!!


За сега, на този етап не сме организирали и провеждали събития само под водата и в космоса, но знае ли човек, може докато четете тези редове вече да сме получили такова запитване и предложение!!!


Развихрете без граници въображението си, споделете с нас и ни напишете дори и най-нековенционалните си фантазии, и ние ще Ви предложим такива решения и оригинални идеи, каквито може би не сте и мечтали и сънували.