КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ         ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ШОУ ПРОГРАМИ        ЛОКАЛНИ ШОУ ПРОГРАМИ

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

 

В този раздел Ви предлагаме всичко, което би могло да се нарече забавление, но за разлика от предния раздел тук акцентираме на артисти, трупи, групи, формации, готови шоу програми  атракциони и т.н. предимно от жанра – цирково-вариететни изкуства!!!


Те, естествено са в постоянна колаборация и синтез с артистите от предния раздел.


За артистите и формациите, за които ще стане въпрос тук, важат абсолютно същите правила и предложения, подробно описани в раздел АРТИСТИ, т.е.:


1.БУКИНГ (ангажименти, импресарска дейност) на артисти, творци, автори, групи, трупи и изобщо артистични формации и индивидуални артисти от всички жанрове, стилове и направления в шоубизнеса, развлекателната индустрия и всички съвременни, авангардни, алтернативни, експериментални, традиционни и други видове изкуства от цял свят и за територията на цял свят!!!
 
2. ЕКСКЛУЗИВЕН ПЕРСОНАЛЕН АРТИСТИЧЕН МЕНИДЖМЪНТ на артисти, творци, автори, групи, трупи и изобщо артистични формации и индивидуални артисти от всички жанрове, стилове и направления в шоубизнеса, развлекателната индустрия и всички съвременни, авангардни, алтернативни, експериментални, традиционни и други видове изкуства от цял свят и за територията на цял свят!!!

3. СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КОНСУЛТАЦИИ, ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ за индивидуални артисти, автори, творци, групи, трупи и артистични формации от всички жанрове, стилове и направления в шоубизнеса, развлекателната индустрия и всички съвременни, авангардни, алтернативни, експериментални, традиционни и други видове изкуства от цял свят и за територията на цял свят!!!
Прочетете подробно в раздел – АРТИСТИ 
   
Жанровете, стиловете, разновидностите и теченията в цирково – вариететните изкуства са невероятно много, често преливат един в друг, появяват се абсолютно нови жанрове и стилове.


Тази сфера от шоубизнеса е изключително трудна и динамична, подготовката е много изтощителна, артистите трябва да спазват специален режим, често опита и познанията се предават по наследство.


Много от звездите на световната сцена са започнали кариерата си именно като вариететни артисти, защото този жанр дава една задължителна основа на всеки млад артист или формация, независимо точно какъв вид изкуство практикува.


Все пак, поне за нашите цели и за Ваше удобство, тук ще се опитаме да категоризираме видовете артисти и формации от цирково-вариететния жанр.