АРТ БОРСА        АРТИСТИ И ТВОРЦИ        ЗА МУЗИКАНТИ И МУЗИКАЛНИ ФОРМАЦИ         ЗА ДРУГИ АРТИСТИ И ТВОРЦИ

 SMILING SHARKS ARTS предлага различни видове отношения, съвместна дейност и пакети от специализирани услуги за утвърдени и млади артисти, формации, групи, трупи, творци, автори и т.н. от всички жанрове, стилове и направления в развлекателната индустрия, шоубизнеса, киното, модата, рекламата, медиите и всички съвременни, масови, елитарни, вариететни, авангардни, експериментални и алтернативни изкуства!!!


Подробна информация за тях можете да прочетете в раздел АРТИСТИ ТУК!!!

 

КАК ЩЕ ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С НАШАТА АРТ БОРСА ?


Независимо от жанра, стила и направлението, в които работите и дали сте артист, група, автор, творец и т.н., на първо време Вие трябва да ни изпратите в изцяло дигитален формат само на посочените тук e-mail или skype Ваши актуални демо и рекламно – презентационни материали (демо-пакет, promo kit), описани подробно в нашите темплейти!


След като ги разгледаме, прослушаме и обсъдим на нашите кастинг – сесии, ние своевременно ще Ви дадем отговор кога и под каква форма можем да Ви бъдем партньори, агенти, мениджмънт или съдружници за:


осигуряване на ангажименти и участия в страната и чужбина (импресарска дейност, booking) в жанра и стила, в който работите.


 развитие на Вашата кариера на национално и международно ниво.


 ексклузивен професионален персонален артистичен мениджмънт.