Rental


SMILING SHARKS RENTAL е доказан през годините екип от утвърдени специалисти и експерти, специализиран  в пълно професионално техническо обезпечаване на сценични, публични, медийни и други специални събития, изяви, кампании, спектакли, концерти, турнета, гастроли, празници, награди, фестивали, форуми, конкурси, промоции, приеми, коктейли, ревюта, дефилета и други такива на български и чужди изпълнители, групи, клиенти и проекти.


Ние сме заедно от 1985 година и сме преминали многократно през организацията и пълното техническото обезпечаване на събития, изяви, ангажименти и поръчки от всякакъв характер, някои от които са доста нестандартни и за първи път експериментирани в България!!!


За да извлечете максимална полза от нашите специализирани дейности и услуги, Вие трябва максимално подробно да ни запознаете с идеята, целта, характера, спецификата и всичко друго необходимо като предварителна информация за вашето събитие, кампания, изява, проект и т.н.
Защото подхождаме максимално отговорно към всеки нов проект, запитване или идея, даваме всичко от себе си (обикновено повече, отколкото сме обещали и договорили) в нейната разработка и реализация и резултатите накрая са впечатляващи!!! 


Тук прилагаме само някои от снимките, които сме запазили като архив през годините:

 

     В очакване на шоуто, ние вече сме готови!!!


На този етап можем да обезпечим до 4 големи и между 9 и 11  по – малки събития от различен характер НА ЕДНА И СЪЩА ДАТА В РАЗЛИЧНИ ТОЧКИ НА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА!!!

Концерти, спектакли, гастроли и турнета на международни групи, артисти и изпълнители:

 


Престижни телевизионни концерти, спектакли и продукции с участие на най-изявените български артисти, групи и изпълнители:

 

   


Празници на градове с участие на най-нашумелите любимци на българската публика:

 

   

 


Фирмени, корпоративни и други престижни специални събития, празници, юбилеи, форуми, изложения и т.н.

 

 


Фестивали, конкурси, концерти и състезания от най – различен характер и във всички жанрове, стилове и  направления в съвременното изкуство и шоубизнеса, в страната и чужбина:

 

 


Престижни модни конкурси, дефилета и форуми:

 


На закрито, в зала и с готова сцена всеки може, но на открито ние строим и проектираме такива сцени:

 

 


Естествено, с всички екстри, за да задоволим и най-капризните артисти, групи и певци