ОБУЧЕНИЕ


Вие сте певец, певица, актьор, актриса, музикант, композитор, поет, писател, режисьор, художник, автор на произведение и изобщо – артист и творец!!!


Искате да постигнете съвършенството и да надминете себе си, отдавайки се изцяло на своята кариера, изкуство и мисия, да пожънете плодовете на славата.


Чувствате, че сте от „избраните”, които остават в историята?


Ако вече сте прочели и разгледали подробно разделите: АРТИСТИ, ШОУ ПРОГРАМИ И АРТ БОРСА, съвсем логично сте достигнали и до този раздел и сте попаднали на точното място!!!


Но тук ще стане дума за нещо съвсем различно, което ще бъде предложено на не повече от 1 или 2 % от всички желаещи, които чувстват, че имат мисия в изкуството, в шоубизнеса и изобщо – в бизнеса, наречен entertainment!!!


Защото се изисква много време за обучение, пълно отдаване и специална настройка на сетивата, съзнанието, емоциите и цялото същество на ученика!!!


Става въпрос за съвсем нова и революционна система, методика и ноу хау за обучение и оптимално развитие на артистичните и творческите способности.
Тя е седем степенна и е за артисти и творци от всички жанрове, стилове и направления в шоубизнеса, развлекателната индустрия и всички съвременни, авангардни, алтернативни, експериментални, традиционни, елитарни и други видове изкуства!!!


„Новата система” (истинското и име също е от две думи) е здраво стъпила на „раменете” на системата на великия и легендарен американски режисьор и продуцент Лий Страсбърг (17.11.1901 – 17.02.1982)
Наричат Лий Страсбърг създателят на суперзвезди!!!


Някои от тях са: Ал Пачино, Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Робърт Ретфорд, Мики Рурк, Алек Болдуин, Харви Кайтел, Джейн Фонда, Джак Никълсън, Барбра Стрейзънд, Джийн Хекман, Катрин Хепбърн, Сидни Поатие, Марлон Брандо,  Джеимс Дийн и още около 800 световноизвестни актьори.


Самият Лий Страсбърг доразвива системата на Станиславски в книгата си „Методът”, а в школата му в Америка се влиза много трудно и се излиза още по – трудно!!!


„Да предизвикаш вдъхновението и да изживяваш ролята всеки път” – така с няколко думи може да се опише системата на Страсбърг, по която той успява да обучи до съвършенство цяло съзвездие от знаменитости.


„Играейки” си много нежно с тънката нишка на „емоционалната памет”, Лий Страсбърг постига резултати, надминаващи тези на Станиславски!!!
Така всяко изпълнение на актьора става много по – органично, разтърстващо и убедително за зрителите и публиката, а внушението – пълно.


Същевременно актьора запазва изцяло чувството си за импровизация.
Мерилин Монро става ученичка на Страсбърг, когато вече е суперзвезда, и това продължава до нейната смърт на  05.08.1962 година!!!


Но да се върнем на „НОВАТА СИСТЕМА”!!!
Най – същественото при нея е това, че тя е универсална и е насочена към всички видове и жанрове изкуства, а не само към актьори, и прилага техники и практики, които до сега не са използвани никъде по света с такава цел и в такава симбиоза!!!
По „системата” ще се обучават и ще работят само и единствено тези артисти и творци, които са „РОДЕНИ ЗА ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ”, независимо дали са музиканти, актьори,  поети, режисьори, сценаристи, писатели, автори на произведения, художници и други.
Но за сега по тази тема – толкова!!!


Когато се появят тези „избраници на съдбата”, ние сами ще Ви се похвалим с тях, а резултатите им ще са видни, гледаеми и чуваеми за всички.
Ние сме на тяхно разположение и ги очакваме, а те са някъде около нас и всеки момент ще ни звъннат.