ТЕХНИКА И ВЪЗМОЖНОСТИ

 


КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ И КАКВО МОЖЕМ:


1. До 200 000 W обща мощност професионално концертно озвучаване според необходимостта – АМЕРИКАНСКА, ЯПОНСКА И НЕМСКА ТЕХНИКА – за клубове, барове, дискотеки, театри, концертни зали, летни театри, стадиони, площади, големи площи и местности на открито в и извън населени места.

2. ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ, ОБСЛУЖВАНЕ И СЕРВИЗ НА СТАЦИОНАРНО ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧАВАНЕ ПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ СТАНДАРТИ - за клубове, барове, дискотеки, театри, концертни зали, летни театри, стадиони, площади, големи площи и местности на открито в и извън населени места, хотели, бизнес сгради и центрове, офиси, транспортни средства, развлекателни центрове, обществени места и други обекти според конкретната поръчка и необходимост.

3. До 300000 W обща мощност интелигентно, ефектно, концертно, художествено и статично осветление според необходимостта – за клубове, барове, дискотеки, театри, концертни зали, летни театри, стадиони, площади и големи площи и местности на открито в и извън населени места.

4. ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ, ОБСЛУЖВАНЕ И СЕРВИЗ НА СТАЦИОНАРНО външно и вътрешно професионално, интелигентно, ефектно, концертно, художествено и статично осветление и различни светлинни ефекти ПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ СТАНДАРТИ на:
 клубове, барове, дискотеки, театри и концертни зали до летни театри, стадиони, площади и големи площи и местности на открито в и извън населени места; хотели, бизнес сгради и центрове, офиси, транспортни средства, развлекателни центрове, обществени места и други обекти според конкретната поръчка и необходимост;
 цветно, бяло, и ефектно осветяване /или просветване/ на частни, обществени и бизнес сгради и обекти, спортни и развлекателни центрове и други най-различни обекти според конкретната необходимост и поръчка;
 подводно бяло, цветно или ефектно осветление на басейни, шадравани, изкуствени язовири и т.н.

5. ПРОФЕСИОНАЛНИ СГЛОБЯЕМИ ПОКРИТИ СЦЕНИ  с височина, широчина и други параметри според конкретния проект или бюджет.

6. ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ И ПОСТРОЯВАНЕ, ОБСЛУЖВАНЕ И СЕРВИЗ НА СТАЦИОНАРНИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ СЦЕНИ И ПОДИУМИ ПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ СТАНДАРТИ – за клубове, барове, дискотеки, театри и концертни зали до летни театри, стадиони, площади и големи площи и местности на открито в и извън населени места.

7. ФЕРМИ – съоръжения и конструкции на открито и закрито, върху които се монтират и укрепват покриви за сцени, трансперанти, осветление, окачена озвучителна система, мултимедийни екрани и монитори, рекламни билбордове, пана и др.

8. СЦЕНОГРАФИЯ, ИНТЕРИОР И ДЕКОРИ НА ИЗЯВИ, МЕРОПРИЯТИЯ И ОБЕКТИ ОТ РАЗЛИЧЕН ХАРАКТЕР, съобразена, предложена, проектирана и изработена изцяло според конкретния повод, идея и изисквания.

9. МУЛТИМЕДИЯ – отдаване под наем, осигуряване за определено събитие или продажба на:
 външни и вътрешни видео стени
 LED екрани
 плазмени монитори
 LCD монитори
 прожекционни екрани с размери, конфигурация и разположение според конкретния ангажимент или поръчка, сценография, декори, предназначение и повод, както и сътветната техническа окомплектовка към тях/ окабеляване, DVD плейъри, VHS плейъри и други специализирани периферни устройства/, с или без обслужване от специализирани технически екипи и транспорт.

10. КОНФЕРЕНТНО-ПРЕЗЕНТАЦИОННА ТЕХНИКА – отдаване под наем, осигуряване за определено събитие или продажба на:  
 системи за превод
 безжични дискусионни системи
 офис оборудване
 микрофони
 озвучаване само за говор
 озвучаване за музика
 аудио техника
 сателитни и безжични комуникации
 мултимедийни проектори
 широка проекция
 плазмени екрани
 видео конференции
 екрани
 запис
 системи за гласуване
 компютърна техника
 компютърни аксесоари
 принтери и факсове
видеотехника
 проекция на живо
 статично осветление
 професионална техническа поддръжка и обслужващи специалисти
 анимация на сгради
 осветяване на сгради
 холограми
 водни стени
 подова анимация
 интерактивни екрани
 гърбове на сцени
 катедри и други сценични елементи
 изложбени щандове
 осветени обемни обекти
 букви и лога
 конферентни мебели и аксесоари
 сценични ефекти
 примерни проекти
 изработване на портфолио
 транспорт
 
11. КИНОСНИМАЧНА ТЕХНИКА, СЪОРЪЖЕНИЯ, ДЕКОРИ, СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ и т.н. за заснемане на игрални и документални филми, музикални и рекламни видеоклипове и други видеопродукции.

12. УНИКАЛНИ СВЕТЛИННИ, ВИЗУАЛНИ, ЗВУКОВИ, ПИРОТЕХНИЧЕСКИ  И ДРУГИ СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ С НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ, проектирани и изработени според конкретната поръчка и проект – за концерт; шоу спектакъл; видео клип; фото сесия  рекламни снимки; филмови, кино и телевизионни продукции и други:
 надуваеми ръкави от найлон или друга материя /sleevers/
 машини за изстрелване на конфети CO2 /power mega shooter и други/
 машини за балони /euro builder 200 и др./
 машини за сняг /euro snow 5000 и др./
 машини за пяна /foam/
 машини за паяжина /web/
 нисък дим, излизащ от вода /low fog/
 изкуствени безвредни огньове за открито и закрито
 жертвеници
 огнени гейзери /fire geysers/
 фонтани /fountains/
 бомби /bombs/
 изкуствени пламъци
 имитации на късо съединение
 мини-вулкани
 колби с дим
 изкуствени движещи се насекоми
 изкуствен вятър
 огнени фонтани – излизащи от гриф на китара – за рок концерти
 още много други уникални специални ефекти

13. ПРОФЕСИОНАЛЕН КОНЦЕРТЕН ИЛИ СЪБИТИЕН МНОГОКАНАЛЕН ЗВУКОЗАПИСПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ СТАНДАРТИ НА ИЗЯВИ И СЪБИТИЯ НА ОТКРИТО И ЗАКРИТО, СМЕСВАНЕ, МАСТЕРИНГ И ТИРАЖИРАНЕ.

14. ПРОФЕСИОНАЛЕН КОНЦЕРТЕН ИЛИ СЪБИТИЕН ВИДЕО ЗАПИС ПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ СТАНДАРТИ НА ИЗЯВИ И СЪБИТИЯ НА ОТКРИТО И ЗАКРИТО, МОНТАЖ, ПОСТ ПРОДУКЦИЯ, СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ, НАДПИСИ И ТИРАЖИРАНЕ.

15. СТУДИА, ПАВИЛИОНИ И ЗАЛИ ЗА ЗАСНЕМАНЕ НА РЕКЛАМНИ И МУЗИКАЛНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ, ШОУСПЕКТАКЛИ, ТОЛКШОУТА, TVПРЕДАВАНИЯ И ИГРИ, И ДРУГИ ВИДЕО ПРОДУКЦИИ – ИЗЦЯЛО ОБОРУДВАНИИ С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ТЕХНИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ, КОМПОНЕНТИ, СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ И ДР. СПЕЦИАЛИЗИРАНА ТЕХНИКА СПОРЕД НЕОБХОДИМОСТТА.

16. УНИКАЛНА ПИРОТЕХНИКА И ПЪЛЕН СПЕКТЪР ФОЙЕРВЕРКИ ЗА ОТКРИТО И ЗАКРИТО, НИСКА,  СРЕДНА И ВИСОКА ЗАРЯ, осигурени, обезпечени и гарантирани с всички необходими разрешения от лицензирани екипи и специалисти според конкретната необходимост.

17. ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА УКРАСА И ДЕКОРАЦИЯ – празнична (коледна, новогодишна) и др., светлинна, ефектна, неонова, движеща, бягаща, мигаща.

18. ЛАЗЕРНО СВЕТЛИННИ И МУЛТИМЕДИЙНИ музикални и рекламни спектакли, с ултрамодерна, футуристична визия и уникални специални и пиротехнически ефекти.

19. СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ТЕХНИЧЕСКИ ЕКИПИ и консултанти ЗА ВСИЧКИ ГОРЕПОСОЧЕНИ ДЕЙНОСТИ.

20. ВСИЧКО ДРУГО, СВЪРЗАНО С ТЕХНИЧЕСКОТО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА СЪБИТИЯ, ИЗЯВИ И КАМПАНИИ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР!!!


ВСЯКА ЕДНА ОТ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ТОЧКИ МОЖЕМ ДА ИЛЮСТРИРАМЕ И ПОДКРЕПИМ С БОГАТ ВИДЕО И ФОТО АРХИВ, ЗАСНЕТ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА НА НАШИТЕ ЕКИПИ И СПЕЦИАЛИСТИ.