АРТ БОРСА        АРТИСТИ И ТВОРЦИ       ЗА МУЗИКАНТИ И МУЗИКАЛНИ ФОРМАЦИ         ЗА ДРУГИ АРТИСТИ И ТВОРЦИ

 ЗА ДРУГИ АРТИСТИ И ТВОРЦИ

 

ЗА АРТИСТИ, ТВОРЦИ, АВТОРИ, ФОРМАЦИИ И ДРУГИ ТАКИВА ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ЖАНРОВЕ, СТИЛОВЕ И НАПРАВЛЕНИЯ В ШОУБИЗНЕСА, РАЗВЛЕКАТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ И СЪВРЕМЕННИТЕ КОМЕРСИАЛНИ И ЕЛИТАРНИ ИЗКУСТВА:


Подобно на музикантите, артистите, авторите формациите и т.н., работещи в други жанрове и направления, трябва да ни изпратят следните материали:

 

1. Подробна актуална (до момента на изпращане) артистична или творческа биография в свободен текст, която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА:

 

1.1.ПЪЛНИ КООРДИНАТИ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА – телефон, e-mail, skype и т.н., както и линкове към Ваши онлайн профили, сайт, Фейсбук и т.н.!!!

 

1.2. Трите Ви имена по лична карта.

 

1.3. Пълен адрес по местоживеене с посочен пощенски код.

 

1.4. Дата на изпращане на демо – пакета.

 

1.5. Имате ли договорни отношения с импресарски, мениджърски, букинг или други подобни агенции, свободни и независими агенти и т.н. към момента на изпращането на пакета, или – предстоящи такива???

 

1.6. С кои импресарски, мениджърски, букинг или други подобни агенции, свободни и независими агенти сте работили до момента, кога и къде??? ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА И БИОГРАФИИ ИЛИ ПРЕЗЕНТАЦИИ, В КОЯТО ТЯ ЛИПСВА ЩЕ СЕ СЧИТАТ ЗА НЕВАЛИДНИ И ЩЕ СЕ АНУЛИРАТ!!!

 

1.7. Друга биографична информация в дигитален формат по Ваша преценка, която ще ни помогне да придобием по – пълна представа за качествата, дарбите и способностите Ви.

 

1.8. Жанрове, стилове и направления, в които работите.

 

1.9. Биографията задължително трябва да е в DOC формат.
(За групи, трупи, формации, атракциони, шоупрограми и т.н. – по отделно за всеки от членовете, като т. 1.5. и 1.6. са АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

 

2. Актуални артистични снимки (с артистично облекло) в близък план и в цял ръст, в JPG format (JPEG), с давност – не повече от 6 месеца от датата на изпращане.


ВАЖНО:

 

СНИМКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ АБСОЛЮТНО ЧИСТИ, Т.Е. – БЕЗ НАДПИСИ, ИМЕНА, САЙТОВЕ, ТЕЛЕФОНИ И Т.Н. ВЪРХУ ТЯХ, А ФОНА ЗАД ВАС – НЕУТРАЛЕН – БЕЗ РЕКЛАМИ, НАДПИСИ И ДРУГИ ТАКИВА!!!
(За групи, трупи, формации, атракциони, шоупрограми и т.н. – по отделно за всеки от членовете, като т. 1.5. и 1.6. са АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!!!)


3. PROMO VIDEO - максимално актуално, представящо оптимално Вашите артистични способности.


ВАЖНО:

 

ПРОМО ВИДЕОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ АБСОЛЮТНО ЧИСТО, Т.Е. – БЕЗ НАДПИСИ, ИМЕНА, САЙТОВЕ, ТЕЛЕФОНИ И Т.Н. ВЪРХУ НЕГО, А ФОНА ЗАД ВАС – НЕУТРАЛЕН – БЕЗ РЕКЛАМИ, НАДПИСИ И ДРУГИ ТАКИВА!!!


4. Подробно описание на репертоара (номера, атракциона, пиесата и т.н., които представяте пред публика) или копие от Ваши произведения, независимо в какъв жанр са те.
И т.н. – жанрове и стилове, в които работите.
Напишете максималното времетраене на репертоара, който изпълнявате, без паузите, ТОТАЛ: ……….. ‘…………’’

 

5. References (препоръки от бивши работодатели, клиенти, агенти, мениджъри и други такива).

 

6. Друга информация в дигитален формат по Ваша преценка, която ще ни помогне да придобием по – пълна представа за качествата, дарбите и способностите Ви.


ВАЖНО:


ЗА УЛЕСНЕНИЕ НА ВСИЧКИ АРТИСТИ, С КОИТО РАБОТИМ, НИЕ СФОРМИРАХМЕ ВИСОКО ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП ЗА ИЗРАБОТКА НА РЕКЛАМНИТЕ ПРОМО ВИДЕА И СНИМКИ – РЕЖИСЬОР-ОПЕРАТОР, ФОТОГРАФ, ГРИМЬОР И СТИЛИСТ – МОДЕН ДИЗАЙНЕР – ВСИЧКИ С БОГАТ ОПИТ!!!
ТЕ МОГАТ ДА ИЗРАБОТЯТ РЕКЛАМНИТЕ ВИ МАТЕРИАЛИ НА МНОГО НИСКИ И СИМВОЛИЧНИ (ПРИЯТЕЛСКИ) ЦЕНИ КАТО УСЛУГА КЪМ НАС, КАТО СПАЗВАТ СТРИКТНО ВСИЧКИТЕ НИ ИЗИСКВАНИЯ.
ТАКА, ЧЕ ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ТОВА, И КАТО СТЕ ГОТОВИ ЗА ИЗРАБОТКАТА НА МАТЕРИАЛИТЕ, ЩЕ ВИ СВЪРЖЕМ С ТЯХ И ЩЕ СЕ СПОРАЗУМЕЕТЕ.

 

ВАЖНО:


ПРИ ПРОМЯНА НА КООРДИНАТИТЕ, ТЕЛЕФОНИТЕ, ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА, СКАЙП, ФЕЙСБУК И ДРУГИ ПОДОБНИ КОМУНИКАТОРИ И ПРОФИЛИ (ИЛИ ОТКРИВАНЕ НА ОЩЕ ТАКИВА) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ИЗПРАТЕТЕ НОВИТЕ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ В ПОСТОЯННА ВРЪЗКА С ВАС!!!
МНОГО ЧЕСТО, КОГАТО ОПРЕДЕЛЕН НАШ ПАРТНЬОР ИЛИ КЛИЕНТ ИСКА ДА АНГАЖИРА ДАДЕН АРТИСТ ЗА ЧУЖБИНА ИЛИ В СТРАНАТА, А ТОЙ Е ПРОПУСНАЛ ДА НИ ОВЕДОМИ ЗА НОВИТЕ СИ КООРДИНАТИ, ТЕЛЕФОНИ, ПРОФИЛИ И Т.Н., НИЕ НЯМАМЕ ВРЪЗКА С ВАС!!!


ТОГАВА СЕ НАЛАГА ДА ПРЕДЛОЖИМ ДРУГ АРТИСТ, КОЙТО ДА ПОЕМЕ АНГАЖИМЕНТА, КОЙТО ВСЪЩНОСТ Е БИЛ ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ВАС!!!


АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ВСИЧКИ НОВИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ, НОВ РЕПЕРТОАР И Т.Н., КОИТО ПРАВИТЕ – ИЗПРАТЕТЕ НИ ГИ В ЧИСТ ВИД (БЕЗ НАДПИСИ) ВЕДНАГА, СЛЕД КАТО СА ГОТОВИ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ ПРЕД ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ВИ КЛИЕНТИ ВИНАГИ В НАЙ-ДОБРА СВЕТЛИНА!!!


Всички въпроси, които възникнат у вас по време на попълването на този формуляр можете да напишете в писмен вид и да ни ги изпратите, или направо да ни се обадите по телефона, ако сте в страната!!!


ВАЖНО: ВСИЧКИ ФАЙЛОВЕ ТРЯБВА ДА СА НА MIKROSOFT WORD